>

Er du en energisk, ambitiøs og fagligt stærk studerende som leder efter et praktikophold, hvor du kan kombinere dine Marketing kompetencer med en interesse for bæredygtighed, fødevarer og/eller den cirkulære økonomi? Så er du det rette sted!

Stillingen

Vi sørger en praktikant som har styr på marketing, kommunikation og sociale medier. Kontoret ligger i Nordhavnen. Du vil primært komme til at arbejde med produktion af content til de sociale medier og vores hjemmesider.
Du vil beskæftige dig med web-kommunikation i form af både tekst-, billede-, og videoproduktion i løbende sparring med driftschefen og direktøren. Det forventer derudover at du er initiativrig og kan arbejde selvstændig under fire rammer med plads til kreativitet.

Med jobbet får du dine egne ansvarsområder ingen for marketing, brand, content produktion og kundeservice mens du får erfaring inden for den cirkulære økonomi, sociale virksomheder, og start/scale-ups. Vi lover, at opgaverne er diverse, hvilket vil give dig rig mulighed for personlig udvikling ift. til dine ansvarsområder.

Eksempler på dine arbejdsopgaver:

  • Varetage SoMe aktiviteter ift. til content og kunde beskeder
  • Lave tekst og billede indhold til vores hjemmesider og webshop
  • Billede- og små filmproduktion
  • Ad hoc kommunikations- og marketingopgaver

Hvem er du?

Vi forestiller os, at du er en ambitiøs studerende på en videregående uddannelse inden for kommunikation, marketing, journalistik eller humaniora med fokus på bæredygtighed. Vi tænker at du har 1-2 år tilbage af studiet. Du er kreativ, udadvendt, og har stort indblik i marketing. Derudover er du metodeorienteret, en der arbejder struktureret, vandt til at arbejde selvstændigt og i et stærkt team.

Følgende vil være en fordel, men er ikke et krav:

  • Erfaring med hjemmeside redigering – Wordpress eller lignende
  • Erfaring med Adobe Photoshop, Illustrator, Videoredigering mmv.

Vi tilbyder

Du bliver en central del af et innovativt team med en hyggelig hverdag, hvor der er højt til loftet, en flad struktur, og med ambitiøse kollegaer. Vi arbejder alle sammen med et fælles mål og det bliver du en vigtig del af fra dag et. På arbejdspladsen har vi skabt en hyggelig atmosfære med plads til højt humør og personlig udvikling. Sparring med direktøren og driftschefen bliver en del af hverdagen, hvor man kan inspirere hinanden for at nå de fælles mål.

Om Beyond Coffee

Beyond Coffee er en økologisk, cirkulær svampe producent i København's Nordhavn. Beyond Coffee producerer lækre, næringssrige og proteinrige svampe på restprodukter, såsom kaffegrums til restauranter og kantiner. Beyond Coffee har også en webshop, hvor der sælges produkter til folk, som dyrker svampe i hjemmet.

×