>

Om os

Need the content to be in english? Click here!

Hvad er Beyond Coffee?

Beyond Coffee er en økologisk, cirkulær svampe producent i Københavns Nordhavn. Beyond Coffee producerer lækre, nærings- og proteinrige svampe på restprodukter, såsom kaffegrums og bøgeflis.

Lækre svampe

I stedet for at kaffegrums smides ud, indsamler Beyond Coffee det. Vi bruger det til at gro lækre svampe. Svampe elsker nemlig lækker kaffegrums. Vi indsamler kun økologisk kaffegrums, eftersom vores drift er 100% økologisk.

Til virksomheden

Med vores MiniFarm kan du som virksomhed dyrke dine egne østershatte og blive en del af den cirkulære økonomi. Læs mere her!

Til hjemmedyrkeren

Dyrk dine egne østershatte på din egen kaffegrums, med vores Gro-sæt eller Gro-boks. Se mere her på siden og køb i vores butik i København eller via webshop.

Økologiske Østershatte

Dyrket på kaffegrums i København. Vi sælger både til private og restauranter. Kontakt os for smagsprøver.

Vokser på Kaffegrums

Når du laver kaffe, bruger du kun omkring 0,2% af kaffens næringsstoffer; nemlig den aroma det kogende vand opsuger for at blive til kaffe. Resten, de 99,8%, bliver til kaffegrums som smides ud i skraldespanden.Det er spild af ressourcer.

Vi tager gerne imod din kaffegrums - Send os en mail via kontakt@beyondcoffee.dk

Vi søger praktikanter

Søger du et praktisk, hands-om job, eller brænder du for marketing og SoMe strategier så se vores praktikopslag. Lyder det interessant for dig og din profil, så send en kort ansøgning med CV til lea@beyondcoffee.dk

Certificeret Økologisk og Cirkulær Process

Beyond Coffee's drift er 100% økologisk og bygger på restprodukter, hvilket medvirker til at genbruge og upcycle ressourcer i den cirkulære økonomi.

Vores Forpligtelse til Kollektive Forbedring

Sundhed & Trivsel

Proteinrige og certificerede økologiske svampe. Rige på vitamin B12 og kostfibre.

Bæredygtige byer & lokalsamfund

Cirkulær proces der bruger restprodukter som input – kaffegrums og savsmuld.

Ansvarligt forbrug og produktion

Lokal, grøn produktion med København som netværk.

Klimaindsats

88% mindre CO2 udledning end importerede svampe.

Hvem er Beyond Coffee?

Philip Grønkjær

Philip Grønkjær er CEO for Beyond Coffee og har bl.a. en baggrund fra Nimb, Kong Hans, Simply Feast og Pantrii.

Philip@beyondcoffee.dk

Jeppe Galst

Jeppe er produktionsleder og har bl.a. erfaring med planteproduktion fra Aarstiderne og Frydenlund Frugtplantage.

jeppe@beyondcoffee.dk

Sofia Tokareva

Sofia er salgs- og kundeservicemedarbejder. Sofia brænder for bæredygtighed og gode kunderelationer.

sofia@beyondcoffee.dk

Michael Beck

Michael Beck er tidligere lokofører og er nu Beyond Coffee's chauffør hvor han indhenter tonsvis af frisk økologisk kaffegrums og leverer friske svampe til restauranterne.

Mie Munch Jensen

Mie studerer til Fødevareingeniør på DTU og er ansat som studentermedhjælper.

Founders og ejere

Tobias Lau

Tobias Lau er junior aktivist, etnolog, medstifter og bestyrelsesformand for Beyond Coffee.

Thomas Harttung

Thomas Harttung er senior aktivist, landmand og medstifter af Beyond Coffee.

Steen Halbye

Steen Halbyeer bestyrelsesmedlem og aktivist primært indenfor bæredygtig fødevareproduktion.

Familien Kjær

Familien Kjærer privat investor som ønsker at støtte bæredygtige tiltag.

Planetary Impact Ventures

Planetary Impact Ventureser en dansk investeringsfond, som sigter efter at investere i mennesker og virksomheder, der regenerer planeten.

Arkaia

Arkaia er en uafhængig impact investor og udvikler med fokus på bæredygtig og resilient fødevareproduktionen.

Samarbejdspartnere

Uden gode samarbejdspartnere, kan man ikke dyrke svampe!

×