>

Vejledning til Gro-boks

Se her hvordan du får det bedste ud af din gro-boks

Se hvordan det fungerer på 30 sekunder!

Hvordan gør man?

Fjern det udstansede stykke i fronten, skær hul i posen og sprøjt dagligt vand på med en forstøver. Svampene vil vise sig indenfor 7 dage og vokse sig store i løbet af få dage! Stil boksen et lyst sted men hvor der ikke er direkte sol. Jo fugtigere der er hvor den står desto bedre. Står den tørt skal du sprøjte vand på oftere - du kan (nærmest) ikke sprøjte for ofte!

Bæredygtige svampe

Gro-boksen er et gennemført cirkulært og bæredygtigt produkt. Den primære råvare er økologisk kaffegrums, som vi har indsamlet, istedet for at det blev smidt ud. Den ydre emballage er lavet af græs, hvilket bruger 40 gange mindre strøm og 3000 gange mindre vand end alm. træmasse papir. Dertil er den blæk der er trykt på emballagen biologisk nedbrydelig, hvilket gør at du trygt kan komme både kaffegrums-substrat og den ydre emballage i din kompost, når den ikke giver flere svampe.

Økologisk og Cradle2Cradle

Svampesubstratet i vores gro-boks er statskontrolleret økologisk og emballagen er trykt på det Cradle2Cradle certificerede trykkeri, KLS.

Mere end én høst

Efter du har høstet første gang, skal du blot tage posen op af boksen, vende den rundt således at der er en ny side der vender ud imod hullet. Nu skærer du hul og sprøjter vand på her, ligesom du gjorde første gang. Der vil nu igen komme svampe, omend du skal have lidt mere tålmodighed end første gang. Hvis du er heldig og særligt hvis den står fugtigt, vil den kunne give mere end 2 høste, men det kræver tålmodighed!

×